050 4150360

Pihahommat etenee

Aurinko paistaa ja asfaltti on kuuma, mikä tarkoittaa sitä, että Rautanet Loimaan pihahommat etenevät vauhdilla. 🌞💪
Mutta pihauudistukset eivät pysähdy tähän – seuraavana vaiheena on puutavarakatoksen rakentaminen 🏗️ 

Katso video asfaltoinnista facebooksivuiltamme. Klikkaa tästä>>

Rautanet Loimaa – paikallinen ja palveleva!

Lisää artikkeleita

Hyvää joulua!

Loimaan Rautanet kiittää asiakkaitaan kuluneesta vuodesta! Olemme painaneet täysillä hommia koko vuoden ja haluamme kiittää asiakkaitamme, että olette pitäneet meidät kiireisinä. Joulupyhinä pidämme kaupan kiinni

Lue lisää »

Hyvää Juhannusta!

Hyvää keskikesän juhlaa! Vaikka olemmekin kiinni juhannuksena (pe-la), älä huoli! Palvelemme sinua jälleen heti juhannuksen jälkeen. Voit tulla rautakauppaamme aukioloaikoina ja löytää laajan valikoiman laadukkaita

Lue lisää »
Uusi Rautanet-kuvasto on ilmestynyt

Rautanetin kesäkuvasto on ilmestynyt

Tutustu uuteen Rautanet-kuvastoon Rautanetin kesäkuvastosta löydät kaiken tarvittavan kesän tärkeimpiin projekteihin! Selaa kuvasto ja tule ostoksille lähimpään myymälään. Tässä linkki uuden kuvaston näköislehteen: Rautanet-kuvasto Lisää

Lue lisää »
Ei enää näytettäviä artikkeleja