050 4150360

Juha tuli meille töihin

Rautanet

Vuosi on vaihtunut ja Rautanet Loimaan käsiparit kasvaneet. Suurella ilolla ilmoitamme ensimmäisestä työntekijästämme, kun Juha Salminen on saapunut tuoreelle työpisteelleen. Juhalla on pitkä kokemus rakennusalalta ja kasvot varmasti monille paikallisille toimijoille tutut.

Tervetuloa mukaan, Juha!

Rautanet Loimaa toivottaa menestyksekästä uutta vuotta 2023!

Lisää artikkeleita

Asfaltti on kuuma

Pihahommat etenee Aurinko paistaa ja asfaltti on kuuma, mikä tarkoittaa sitä, että Rautanet Loimaan pihahommat etenevät vauhdilla. 🌞💪Mutta pihauudistukset eivät pysähdy tähän – seuraavana vaiheena

Lue lisää »

Hyvää Juhannusta!

Hyvää keskikesän juhlaa! Vaikka olemmekin kiinni juhannuksena (pe-la), älä huoli! Palvelemme sinua jälleen heti juhannuksen jälkeen. Voit tulla rautakauppaamme aukioloaikoina ja löytää laajan valikoiman laadukkaita

Lue lisää »
Uusi Rautanet-kuvasto on ilmestynyt

Rautanetin kesäkuvasto on ilmestynyt

Tutustu uuteen Rautanet-kuvastoon Rautanetin kesäkuvastosta löydät kaiken tarvittavan kesän tärkeimpiin projekteihin! Selaa kuvasto ja tule ostoksille lähimpään myymälään. Tässä linkki uuden kuvaston näköislehteen: Rautanet-kuvasto Lisää

Lue lisää »
Ei enää näytettäviä artikkeleja