050 4150360

Nyt painetaan hommia aamusta iltaan

Nyt tehdään aamusta iltaan hommia, että saataisiin teille ovet auki. 

Tuotteita tilataan ja niitä tulee päivittäin ovesta sisään odottamaan hyllyttämistä. Ja suunniteltu on, että huhtikuussa virallisesti avataan (kyllä nyt jo palvellaan) ja siitä sitten jatkuu tuotevalinnat ja kehittäminen kuunnellen asiakkaiden eli teidän ajatuksia.

Kauppaan tulee tarjolle monipuolisesti rakennustarvikkeita niin ammattilaisille ja kuin pienempääkin remonttia tekeville. Puutavarat, maalit, laastit, LVI, työkalut, pultit ja mutterit löytyvät ja mitä ei löydy, niin tilataan. Tulemme olemaan joustava, paikallinen ja hymyssä suin palveleva rautakauppa.

Lisää artikkeleita

Tule meille töihin!

Tule meille töihin! haetaan kahta lisävahvistusta rentoon ja joustavaan porukkaamme! vahvuutenasi on jokin edelle mainituista tai vaikka useampikin puu- ja rakennustarvikkeet sisustus- ja pintamateriaalit lvi

Lue lisää »

Markkinapäivä pe 26.4.

Loimaan Rautanetissä tapahtuu TERVETULOA! Meillä on MARKKINAPÄIVÄ pe 26.4.2024  Kaikki GVK:n puuöljyt: osta 9 litraa, saat 1 litran kaupan päälle. Tule testaamaan! Markus Karila on

Lue lisää »

Asfaltti on kuuma

Pihahommat etenee Aurinko paistaa ja asfaltti on kuuma, mikä tarkoittaa sitä, että Rautanet Loimaan pihahommat etenevät vauhdilla. 🌞💪Mutta pihauudistukset eivät pysähdy tähän – seuraavana vaiheena

Lue lisää »
Ei enää näytettäviä artikkeleja