050 4150360

Tarjoukset Rautanet Loimaa

Lisää artikkeleita

Hyvää joulua!

Loimaan Rautanet kiittää asiakkaitaan kuluneesta vuodesta! Olemme painaneet täysillä hommia koko vuoden ja haluamme kiittää asiakkaitamme, että olette pitäneet meidät kiireisinä. Joulupyhinä pidämme kaupan kiinni

Lue lisää »

Asfaltti on kuuma

Pihahommat etenee Aurinko paistaa ja asfaltti on kuuma, mikä tarkoittaa sitä, että Rautanet Loimaan pihahommat etenevät vauhdilla. 🌞💪Mutta pihauudistukset eivät pysähdy tähän – seuraavana vaiheena

Lue lisää »

Hyvää Juhannusta!

Hyvää keskikesän juhlaa! Vaikka olemmekin kiinni juhannuksena (pe-la), älä huoli! Palvelemme sinua jälleen heti juhannuksen jälkeen. Voit tulla rautakauppaamme aukioloaikoina ja löytää laajan valikoiman laadukkaita

Lue lisää »
Ei enää näytettäviä artikkeleja